Utförsäljning på Jaeger #mekaniskdoping

Om Drengr

Drengr startades 2021 med syftet att fylla det egna behovet av utrustning efter högt ställda krav. Filosofin är att enkla men genomtänkta lösningar resulterar i en högre kvalité. På grund av aktiv anställning utanför Drengr väljer de som är involverade att förbli anonyma så långt det går. Grundaren av Drengr har en bakgrund som spaningssoldat och tävlar i långhållsskytte (PRS/Fältskytte) civilt.

I takt med att Drengr växer så växer produktkatalogen också. Nya samarbeten resulterar i nya spännande möjligheter som kommer täcka både sportskytte, jakt och den professionella marknaden. Vårt mål är att leverera extremt genomtänkta produkter, till en hög kvalité men fortfarande till ett rimligt pris. För tillfället återinvesteras vartenda krona i verksamheten i syfte att kunna erbjuda en bättre tjänst och upplevelse från Drengr.

...

Garanti 

Det är viktigt att man skall vara nöjd med sitt köp. Det läggs ner mycket tid och kärlek på varje individuella produkt för att resultatet skall vara av högsta kvalité. Därför erbjuds en livstids garanti på sömmar och hantverk. Tänk på att vissa produkter och material är funktion prioriterad över slitstyrka. 

Visar det sig att du inte är nöjd med ditt köp, hör av dig så löser vi problemet eller få pengarna tillbaka (Obs: Gäller inte kläder!) 100% av Drengr's kunder ska vara nöjda.