På grund av hög arbetsbelastning är det något längre levereanstid för tillfället!

Kurser

Drengr anordnar kurser i långhållsskytte i 3 nivåer. 

Nivå 1 - Grundkurs praktiskt långhållsskytte (1,5 dagar)

Denna nivå är en kväll och en dag, där kursen börjar med en teorilektion i syfte att bädda för en dag på skjutbanan. Denna nivå av kurs går igenom de mest fundamentala bitarna i långhållsskytte. Mycket fokus ligger på ballistik och liggande skytte, med grundläggande genomgång i positionsskytte. Inga särskilda krav på utrustning, mycket finns att låna. 

 • Teori ballistik
 • Utrustning
 • Upprättande av ballistikkort/ballistikdator
 • Avståndsbedömning
 • Skjutteknik

Nivå 2 - Fortsättningskurs (1 dag)

När du vill ta ditt skytte till nästa nivå och redan har grundkunskaperna och utrustningen för uppgiften är detta kursen för dig. Fokus flyttar från liggande med benstöd till positionsskytte samt den mentala aspekten av tävling och skytte. Detta är kursen för dig som vill klättra i resultatlistorna på tävling.

Nivå 3 - Professionell workshop (1-2 dagar)

Denna nivå riktar in sig på arbetslag som bär vapen i tjänst, i syfte att lära sig hur tävlingsskytte kan främja tjänsteskytte. Denna tjänsten är skräddarsydd efter behov.

  Vid kurstillfälle finns även möjlighet att klämma, känna och prova på olika typer av utrustning. Är ni intresserade av en skräddarsydd kurs för ert ändamål eller har frågor så kontakta oss på enklaste vis via info@drengrprecision.com

  ...

  Inom kort kommer Drengr även ha möjlighet att erbjuda onlinekurser inom ämnena 'Grundlkurs Handladdning för precisionsskytte' samt  'Grundkurs Långhåll' där man kan se färdiginspelade lektioner inom ämnet.

  För uppdateringar besök @Drengrprecision på Instagram!